LFSN Logotext

Kate

email Vragen, Interesse?
06-19 83 78 42

Ik ben begonnen met softball toen ik 8 jaar oud was en dat is nooit meer opgehouden. Ik heb op het hoogste niveau (Division I) gespeeld voor Penn State University, waar ik in 2004 mijn studie Politicologie afrondde. Die zomer speelde ik voor het eerst in de Italiaanse hoogste klasse bij Nuoro en ben daar uiteindelijk nog vijf jaar gebleven. In 2005 werd ik geselecteerd voor het Italiaanse nationale team en in de vijf jaar dat ik van die selectie deel uit maakte wonnen we 2 Europese kampioenschappen en behaalden we de zesde plaats op het wereldkampioenschap in Beijing in 2008, de hoogste klassering voor Italië ooit. In 2010 vervolgde ik mijn carriere bij Terrasvogels in de Nederlandse hoofdklasse. Daar speelde ik tot 2013. In die periode won Terrasvogels twee European Cup Winner kampioenschappen en een Landskampioenschap.

Zolang als ik speel ben ik al geïnteresseerd in coaching. Ik heb talloze lessen gegeven en clinics geleid en heb in 2010 een formele coach rol vervuld voor Cal State East Bay, waar ik twee seizoenen assistent coach was.

Voor mij is coachen gelijk aan onderwijzen en ik vind dat plezier altijd de basis dient te zijn. Coach John Wooden zei: "You haven't taught until they have learned." Dit legt de verantwoordelijkheid voor het vinden van de individuele aanpak die bij een speler past bij de coach, in plaats van 'de goede manier' aan een speler opleggen.

MARCO MOLLEMAN

Marco

email  Vragen, Interesse?
06-19 92 72 82

In mijn 17e levensjaar ben ik min of meer per ongeluk gestart als sportcoach. Na een coach examen in 1981 heb ik ervaring op nationaal– en internationaal topsport niveau opgedaan.

Hoogtepunten in mijn sportcoach carrière zijn de landskampioenschappen met de Junioren van Onze Gezellen (Haarlem) in 1995 (landskampioen clubteams) en 2011 (landskampioenschap Topklasse Junioren), het Europees kampioenschap met het Nederlands team tot 14 jaar in 2008 in Praag en het Europees kampioenschap voor bekerwinnaars en het landskampioenschap met Hotel Ambassador CC
Terrasvogels.

Van 1991 tot 1999 heb ik deel uitgemaakt van het organisatiecomité van de Haarlemse Softbal Week.  In 1995 organiseerden wij het OKT (Olympisch kwalificatie Toernooi) waar het Nederlands team zich plaatste voor de Spelen van 1996.

In mijn professionele carrière ben ik in 1991 formeel met coachen in aanraking gekomen. Ik heb vanaf die tijd tot op internationaal niveau verantwoordelijkheden als manager genomen.

Ik ben gecertificeerd Professional Coach en Master Practitioner / Master Coach in Interculturele NLP.

Inschrijvingen en administratie

SUZANNE AARDEMA